Nanooks

Alla inlägg den 11 april 2012

Av Jessica - 11 april 2012 19:43

Hejsan!
 

  
Som rubriken säger så ska ni här nu få en liten uppdatering av våra nyaste familjemedlmemmar som bor hososspå prov i två månader.
För en vecka sedan kom dom hem, två små skrajsna och antaligen åksjuka katter från Katthemmet Djurhjälpen i Waxholm där jag praktiserar, underbaraste André & Olga.

Vi är "jourhem" åt dom så vi lugn och ro märker att vi och såklart katterna trivs tillsammans och att allt fungerar och sen kommer vi adoptera dom om allt går bra, och det tror vi ju såklart! ;)
  

Kollar in dom där spännande hårbollarna i burarna.. ;)


Andre har gjort stora framsteg och äter gottis ur både mina och makens händer och tar även mat ur barnens händer när vi presenterat dom en och en för katterna.
Såklart ska det busas varje dag och det är bara roligt, när vi inte busar och det liksom väller över av energi ja då ränner han runt på egen hand eller med Olga i släptåg så det brakar från sovrummet! ;)
Han har även fått komma ut i restrerande huset idag och gissa vad han hittade där... jo marsvinen!
Där parkerade han sedan nyfiket först på avstånd sedan allt mera närgånget  för att ta reda på vad det var för några små hårbollar som kuttrade och busade runt i höet.

   
Han sitter varje dag i sängen och kollar läget ute på gården, vi kikar in titt som tätt genom fönstret och nu vågar han sitta kvar även fast vi kommer fram ända till rutan.
I Söndags fick han för första gången i sitt liv se en tv, då
jag tittade på en hyrfilm i sovrummet och det var ju bra intressant, han satt och vickade på huvudet och såg otroligt söt ut! ;)
   

Måste kika på vad matte sysslar med nu,kameran känns liiiite bekant iaf. ;)
 

  
Olga har hängt på lite i bakgrunden då hon är ganska så blyg än så länge, hon kollar in gården på tryggt avstånd från klöspelaren och hon har gått från att ligga längst in under sängen till att hon nu vågar gå runt i sovrummet och kika ut i vardagsrummet, men busa har hon inga problem med. :)
Dock är fröken lite kräsen och tar bara extra goda mjuka godispinnar ur mina och makens händer men torrisar kommer vi inte långt med hon tar inget av barnen ännu men nyfiken är hon på småfolket här hemma och busa med dom går hur bra som helst! ;)
   
Jag har kunnat klappa henne lite till och från men jag det löser sig ju mer trygg hon blir och det går framåt för varje dag här hemma. Igår kväll la sig båda katterna med mig i sängen, om än på lite avstånd och sov tills maken och hunden kom in i rummet.
Apropå hunden är Olga än så länge lite osäker på om denna går att lita på medans Andre som hälsat på henne nog förstått att hon inte kommer att ställa till bekymmer för honom annat än att hon ibland stjäl  till sig en katt-torris då och då. ;) 
 

 
Olga har dock blivit lite kär på sista dagarna, hon svansar runt, ger kärleksbett och förföljer  stackars Andre
som inte alls förstår vad hon sysslar med, så fort han lägger sig någonstans kommer hon farandes och vill kramas och gosa fastän Andre kankse inte är fullt så intresserad. ;)


Vi ser fram emot alla framsteg som kommer sakta men säkert och jösses vad roligt det är att ha raringarna här hemma! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards