Nanooks

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Av Jessica - 28 augusti 2010 17:40

..Nej, det är ingen vanlig dag för det är Jennifers födelsedag! HURRA, HURRA, HURRA!!! :)

 

Ja, här är det kalas för Jennifer, som idag blir hela 2år gammal! :)

Fast igår ställde vi in kalaset för att Jennifer fick feber, men hon såg pigg ut imorse så det blev ett litet kalas idag bara, Mormor o Morfar, Farmor o Farfar och Stina med hennes mamma Berit kom hit. :)

 

Lite snabbt städat hemma, en plåt med muffins och en chokladtårta, några ballonger och ett tårt-ljus i form av en 2:a räckte rätt så långt för Jennifer. :)

 

Sen blev det förståss lite paket, mestadels kläder och en Nalle Puh bok som även hade 2cd skivor med de 4 historierna i talboksformat, ett ritblock och Jennifers första tuchpennor och en fin blomma. :)

Jennifer verkar vara mycket nöjd!

 

För att nämna något annat så vaknade jag igår med en äcklig fästing i höften. Och jag som verkligen avskyr småkryp ville inte ens titta på den läskiga varelsen. Så det blev en tur till Vällingby där min mor efter lite lirkande lyckades få ut nästan allt.

När jag ändå var där hjälpte jag till med två jobb, och sen var min Mor snällt nog barnvakt medans jag tog en tur till Vällingby Centrum.

Jag ville kolla efter en snygg sopptunna på Lagerhouse och det fann jag en också för 129:-, jag hittade även snygga prickiga färgglada muffins-formar för 35:- för 100st. Väldigt prisvärt i mina ögon och idag användes dem första av dessa. :)

 

Men när Jennifer vaknade på eftermiddagen var hon hängig och grinig så vi åkte hem och väl hemma visade det sig att hon fått feber. Därav att kalaset ställdes in. Men vi firar henne om en vecka istället, tror jag. Då kan ju Sussie med barn komma hit oxå. :)

 

Jacob lärde sig en ny sak igår oxå, han "flörtade" med mig vid lunchen. Han vinklade huvudet lite och plirade så sött med ögonen.. och det gulligaste av allt var att han gjorde om det varje gång jag frågade honom om han flörtade med mamma.

Gullunge! :)
På kvällen visade jag Johan bilden och han frågade Jacob samma sak och återigen flörtade Jacob fast med pappa förståss.

 

Jacob har börjat prata mycket också, så passade på att filma honom lite igår, tyvärr är han lite snuvig och hostig på filmen, men ni kan iaf höra det "babbel" vi lyssnar på hela dagarna numer. :)

http://www.youtube.com/watch?v=q-7nYqqwFtM

 

Leker i stolen hos Mormor o Morfar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards