Nanooks

Alla inlägg den 2 januari 2017

Av Jessica - 2 januari 2017 20:54

 

Hejsan

  

Efter en lite annourlunda Nyårsafton med vattenläcka i Edsbro med tillhörande avstängt vatten under nästan hela Nyårskvällen samt Nyårsdagen och nu väntan på att veta om vattnet går att dricka så blev det lite för mycket att hantera här hemma för Prinsessan som efter sömnbrist och denna förändring blev lite ledsen under Söndagen.

Men vi tog det lungt här hemma och såg till att vi kom in i lite rutiner igen som att lägga sig i tid, gå upp i tid och stabiliserar vardagen lite.

  

På Söndagen hörde min bästa vän Anna av sig och berättade att de hade tid att ses nu idag lite oväntat och vi som haft fullt sjå att få till en tid att ses slängde om planerna lite och åkte till andra sidan stan och hälsade på såklart. Barnen fick byta lite julklappar och sena födelsedagspresenter innan vi tog en långpromenad till Tyresta by.

 

 


Vi fikade lite gott och sedan gick vi runt och tittade på alla djuren innan barnen nästintill sprang hem för att leka lite, själv fick jag chansen att prata ikapp mig lite med en underbar vän och det var riktigt skönt att smita från hemmet med allt tillhörande tok med vattnet och allt stök från helgen och bara vara.  <3

  

Sötaste Eddie. <3

 

Det är så fint och mysigt i Tyresta By, älskar alla mysiga bodar man kan gå in i.

 

 

Barnen hade jätteroligt och ville knappt åka hem, väl hemma när de såg all snö som fallit under dagen ville de istället knappt gå in i huset. Nu sover båda sött i sina sängar men jag har en stark känsla av att det kommer bli en tidig frukost och sen ut och leka i snön imorgonbitti. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards