Nanooks

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2016

Intensiv start på veckan

Av Jessica - 9 augusti 2016 18:08

Jacob och Jennifer leker med Jacobs spindelmannenbil, dom kom på att dom fått en tub med "spindelnät" med bilden (i vintras) och den tog slut snabbt kan jag lungt säga. ;)

    
Här hemma har början på den här veckan flygit iväg, vi får väl se om resten av veckan fortsätter likadant. ;)

  

Igår var första dagen för min Prins på Fritids, så vi hade inskolning på morgonen... men jag behövdes knappt alls, han var blyg i sisodär fem minuter och sen for han fram som vanligt. ;)

Jag var även med som stöd för min prinsessa, men med lillebror vid sin sida så blev hon tryggare och även hon var med på att jag kunde gå efter två timmar.

  

När jag fick en liten egentid där på förmiddagen så passade jag på att uträtta lite ärenden, en tur till Granngården blev det och nu har vi en bal med torv här hemma. ;)

Jag köpte även lite mera näring till mina tomater samt köpte jag hem tre burkar att ha inlagda squach i, dessa var på nedsatt pris så jag betalade för två men fick en på köpet! ;)

  

Sen vart det en snabbtur in på ICA Rimbo och handla lite annat vi behövde hem, sen vart det att åka hem och lasta ur allt och ta en snabblunch innan jag åkte tillbaka till skolan och hämtade barnen.

Jag hämtade barnen vid klockan ett och det hade gått jättebra för dom båda två. :)

  

Men jag kunde inte åka hem, för klockan tre behövde jag hämta ut våran matkasse (dom är inte klara före kl 15:00), och jag visste att om jag åkte hem skulle jag inte få ut Jennifer igen så vi tog en tur till en lekpark där dom fick busa av sig ett tag.

   

Barnen var jätteglada över att vi gjorde något så "busigt" en vanlig vardag. :)


Fika brödet


Sen när båda började knorra om att dom var hungriga åkte vi till Drömkåken, där vi köpte lite fika och satte oss i trädgården och mös tillsammans.
Tyvärr var det för bullrigt inne i huset för att Jennifer ska klara av att fika inne, eventuelt skulle det gå en kortare stund om vi hade haft med oss hörselkåporna med oss in.
Men i trädgården gick det bättre, men det blåste verkligen storm när vi var där så vi vart inte kvar så länge.

  

En turkos kanna med pelargon... I love it!

 

Efter lite lek i lekparken vid Drömkåken så åkte vi och hämtade ut våra matkassar och vände hemåt igen och lagade middag. :)

Pappa kom hem lagom tills middagen var klar men fick sedan åka iväg på jobb igen, det är tråkigt när det är så men Jouren är snart slut för den här gången.

 

Det var den här kvällen jag hittade en massa My Little Pony saker i Lidl katalogen, vilka Jennifer såklart ville ha.
Hon fyller år om bara några veckor så jag hade som uppdrag idag Tisdag att åka till Lidl och handla lite, viktigast var dock påslakanet som Jennifer älskade vid första ögonkastet!

 

Så imorse lämnade jag av två glada barn som efter lite kramar inte behövde ha mamma med sig och jag tog en tur till Apoteket och hämtade ut medicin jag beställt åt Jennifer och sen åkte jag till Norrtälje och Lidl... vilken besvikelse, det fanns knappt något kvar.. alls... efter mycket letande hittade jag Leggings med MLP som hon önskat sig, men det var också allt.
Panik! Vad gör jag nu... jag hinner inte åka någon annanstans innan jag ska hämta barnen.. så jag ringde lite samtal till en god vän, Mormor och såklart Johan, alla fick i uppdrag att kolla sin Lidl butik om dom kunde hitta detta påslakanset.
 

Dagen gick och jag hann in en vända på Hm och köpa lite smått och gott till barnen och en tur in till Kapahl där dom hade lite kläder med MLP men tyvärr fanns inget i hennes storlek.
Sen blev det en snabbtur hem och lasta ur och slänga i sig lunch innan jag åkte för att hämta hem Jacob, Jennifer blev hämtad av sin vän och hennes mamma då vi kommit överens om detta för någon vecka sedan.
Jennifer gick glatt med dom hem och jag stoppade in Jacob i bilen och åkte till Vallentunas Lidl butik.
 

Här hittade jag yttligare en sak av de fyra som hon önskat sig från butiken, men tur nog ringde Johan i samma veva och berättade att han hittat påslakanet som hon önskat sig. Vilken lättnad, det är svårt att ge Jennifer saker då hon är ganska otydlig i vad hon önskar sig samt är extremt svår att köpa kläder till och hon leker bara med samma leksaker hela tiden.
 

Mormor hittade tillslut det sista på listan i sin Lidl butik och uppdraget för dagen var nu avslutad. :)
 

Sammalagt åkte vi till sex stycken olika Lidl butiker för att hitta detta påslakan samt kläder i hennes storlek, men det är det värt med tanke på hur glad hon kommer bli på sin födelsedag. :)

 

Jacob och jag tog en snabbtur in på min favoritloppis som ligger i Brottby, otroligt nog var det första gången jag var där i år.. och jag brukar vanligen vara där minst 10-15gånger varje sommar annars. ;)

Idag fyndade jag två fina pajformer i glas för ynka 45kr, ett riktigt fynd om man frågar mig. ;)

  

Hönshuset under konstruktion...
Den senaste veckan har jag stått här ute och målat varje kväll, än är vi inte klara men nu syns framstegen. ;)

 

Nu har vi just ätit middag, barnen leker och Johan som varit hemma på kvällen påtar vidare i hönshuset.
Hoppas ni har en trevlig kväll allesammans, här ska jag natta barnen och krypa ner i soffan en stund innan sängen kallar.

Imorgon har jag inget inplanerat än lite städ här hemma medans barnen är på fritids, det känns lite lagom efter två intensiva dagar på vift.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards