Nanooks

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2016

En dagsutflykt till Mormor och Morfar

Av Jessica - 3 augusti 2016 10:00

 

Igår hittade vi på något kul, vi satte klockan på väckning och efter frukosten packade vi ihop allt och åkte till Vällingby och hälsade på Mormor och Morfar och deras hundar, Nellie, Stella och Gizza.

 

På vägen stannade jag och barnen och köpte lite fikabröd och väl framme tog vi en fika, sen vart det en långpromenad i skogen med hundarna innan vi åkte hem igen och åt lite lunch.
Barnen älskar deras hammock som står ute på altan så de åt sina pannkakor sittandes i hammocken, och Jennifer gjorde något mycket ovanligt... hon bad om sylt till pannkakorna! :o
Detta är så ovanligt då jag skulle kunna räkna på fingrarna på en hand de gånger hon ätit sylt bara i år, men det är kul när hon mår så pass bra att hon vågar testa något nytt! :)
 
Efter lunchen vart det mycket lek på övervåningen med leksakerna medans jag och mor min pratade ikapp i köket innan vi tog en promenad till stora lekparken som ligger nära, men just som vi kom det började det duggregna, och inom bara 10 minuter så började det regna rejält så det vart att vända hem igen.
Barnen sprang före oss hem, (då dom hittar och inte behöver korsa några vägar och vi visste att Morfar skulle ta emot dom hemma), och han trodde inte på Jacob när han sa att vi gått hem igen då det regnade så mycket.
Skälet var att regnet varit lokalt, så lokalt att det inte regnat en endaste droppe hemma hos Morfar som var bara fem minuters promenad bort. ;)

 

Det vart en fikastund till innan jag packade in barnen och Mormor i bilen och åkte till Lidl i Spånga där vi shoppade lite mat och annat roligt. ;)

Jag hade tänkt kika på deras ryggsäckar för barn som var på bild i deras reklamblad men tyvärr var de för små så vi köpte inga, till barnens stora besvikelse.

 

Efter Lidl åkte vi hemmåt igen och njöt av en lyxig middag av maten vi köpt innan Johan åkte iväg för att visa båten vi har till försäljning, nu hoppas vi dom som kikade på den idag återkommer idag att dom vill köpa den. ;)

Jag och barnen hade en mysig kväll i trädgården där jag skördat yttligare en massa Squach och gul lök som idag ska tillagas med lite tomater och kryddor och frysas in inför vintern (recept kommer).
Vi plockade även bort studsmattan vars skyddsplast tyvärr gått sönder, och jag vill inte att barnen gör sig illa på den nu när det inte finns fullgott skydd.

  

Gizza och Jacob


Nellie och Jennifer.


Gizza.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards