Nanooks

Direktlänk till inlägg 18 december 2015

Julllov

Av Jessica - 18 december 2015 23:00

Nu har vi jullov här hemma. :)

  

Idag var sista dagen min Prinsessa gick i skolan här i Edsbro, nu efter jullovet kommer hon börja i Viby Friskola i Rimbo istället. :)
Tur nog har hon haft en rätt bra vecka trots alla ändringar och ovanliga aktiviteter både här hemma men främst i skolan med julpyssel och ett besök på Skansen.
 

I Tisdags var hela skolan på skansen, och jag följde med som stöd åt min Prinsessa då hon har vissa svårigheter framförallt som vi märkt av på just Skansen den här sommaren, med ljud på toaletter av handfönar och för mycket intryck med ljud och rörelse inne på Lillskansen m.m
Jag känner mig nu i efterhand jätteglad över att jag följde med för det var inge vidare planerad tur av fröken och jag hade mer koll på aktiviteter på Skansen samt ombyggnationer än vad hon hade.
Likaså hoppade jag in som extra lärare för barn som behövde hjälp eller stöd, jag har inget emot att hjälpa andra barn om min dotter just då inte behöver mig mer, men efter en dag med två lärare och 22barn var jag helt slut!

 
Tur nog stannade jag och Jennifer kvar när alla åkte hem (vi hade åkt dit i vår bil), och vi fick uppleva en underbar timma ensamma inne på Lillskansen samt i Ekorr-parken.

Min dotters tindrande ögon när hon insåg att hon inte behövde ha hörselkåporna på inne på Lillskansen (då det bara var en enda familj till där) var ovärderlig, sen fick hon för första gången njuta av att undersöka alla vrår där inne i sin egen takt och bara ha kul. :)

(Alla ljuden från en smockfull Lillskansen tillsammans med trängsel brukar betyda att vi med hörselkåporna på kan vara därinne i max 5 minuter.)

 

Nu har två dagar med julpysslande på skolan och efter dagens avsked till alla i klassen tagit ut sin rätt och nu får vi ta en dag i sänder i ett par dagar, men efter Julafton är vi ju mer eller mindre bokade varje dag. ;)

Imorgon ska vi hälsa på Mormor och Morfar och gå på promenad i skogen med alla hundarna och sen efter lite fika och mys där kommer vi hem med en tillfällig familjemedlem, Stella. :)
Stella är vår fd hund, hon kommer bo hos oss över jullovet och vara min promenadkompis samt är hon bra på att locka med Jennifer utomhus när hon har det lite jobbigt.
 
Nu kom just min älskade make hem efter dagens jobb, så nu vill jag inte sitta här och blogga längre vi hörs en annan dag! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards