Nanooks

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Jessica - 26 april 2010 15:09

Hejsan


Vi som trodde Jennifer blivit frisk över helgen hade tyvärr fel, igår hade hon 38graders feber igen och hon får nu stanna hemma minst två dar till.


I Lördags hade jag en dag att bara slappa på medans Johan, Jennifer och Mikke hätmade lite ved och dem kom inte hit förrens närmre 16.00 på eftermiddagen.

Under dagen hade jag letat klänning åt Jennifer att ha på bröllopet och tillslut hittat en jättesöt för mindre än 500kr inkl. frakt på tradera, efter att ha mätt Jennifer och visat klänningen för Johan så köpte vi den. Idag fick jag mail om att klänningen skickats så nu kan jag knappt vänta tills jag får se den. :)

Vi åt lite god middag tillsammans och när Johan sen kört hem Mikke gick vi och la oss då vi var helt slut båda två.


Här är några foton på vår söta lilla prins som just lärt sig att lipa. :)

Hur söt är han inte? ;)

Här sussas det mest hela tiden, och Zingo får nu lite pauser att smita ifrån ungarna, mestadels lägger hon sig och vilar i duschen men ibland kommer hon ut i vardagsrumet och vill gosa lite oxå. :)

Sötaste kissen jag sett (förutom Zingo förståss). :)

 

Zingos ungar bara växer och växer, nu väntar vi med spänning på att dem ska börja öppna ögonen och veckla ut öronen så dem hör något.


Jag har gjort en provsats med "hjärte-kakor" varav några blev brända, (man ska inte glömma att kolla i ugnen med täta mellanrum) men Jennifer om både smakade lite deg och färdig kaka ville bara ha mer och mer.. vilket jag ser som högsta betyg! ;)

Även Johan gillade dem, nu behöver jag bara köpa (någon som har en x-tra?) en pepparkaks-"hjärt"form.

Jag som även börjat vika servetter till hjärtan (har gjort klart 20st) fick igår veta att dem kan vi inte ha på tallrikarna som jag hade tänkt, för att dem måste servera förrätterna innan alla satt sig. *suck*

Vad gör man av en massa servetter som är fint strykta till hjärtan då? All ideer mottages tacksamt!!!


Igår var vi och tittade på lokalen och den var jättefin, när den väl är städat och vi öppnat upp alla fönsterluckor. Nu renoverades den och det var ganska stökigt.

Dem hade jättefina tallrikar där som vi kommer använda oss av och även söta små vita tillbringare så vi kan ha vatten på borden. Vi såg även att det fanns ett sött litet loft över köket med staket mot stora rummet där vi ska hålla till, där tänkte vi hitta på något kul för barnen att pyssla med. Alla föräldrar får gärna ha med papper och kritor till barnen att rita med, dock undanbedes färgpennor barnen kan förstöra sofforna och dyl med. Vi ska kika på om vi kan ordna fram en tv och några filmer för barnen att titta på oxå.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards