Nanooks

Direktlänk till inlägg 18 april 2016

Tiden går fort

Av Jessica - 18 april 2016 14:21

Hej

 

Nu var det på tok för länge sedan jag bloggade, men med småbarn, nytt jobb och allt som hör till vardsgslivet så har jag helt enkelt inte haft tid eller ork att blogga.

Nu har jag jobbat fyra dagar på min nya arbetsplats, Blomsterlandet och jag trivs redan mycket bra. :)
Varje morgon borstar jag golvet och fixar till entren och sedan skurar jag golven i växthuset med en stor maskin, första gången jag gjorde det tror jag det var maskinen som körde med mig snarare än jag som körde med den. ;)
Men med lite vägledning från en anställd i Torsdags så känner jag att jag har lite mer koll och numera är det jag som bestämmer och maskinen lyder så snällt så. ;)
 
Sedan plockar jag varor, fyller på och frontar bland näring och bekämpningsmedlen, jag har även hand om jordpåfyllning inne i växthuset, dsv jord upp till 18l.
Även här har det tagit en hel del träning innan jag som idag kände mig säker på hur jag skulle göra, numera känns det lättare att köra pallyften och köra in i butiken och få jorden på plats även om det är lite trångt. :)

 

Idag fick jag för första gången göra något som innebar att jag fick hantera blommor och växter, jag hjälpte chefen att planetara lite blommor på en gårdsplan i Norrtälje, det var riktigt roligt! :)

 

Den här dagen är den första jag har vaknat utan att må dåligt på flera veckor, förkylningen som kom smygandes i slutet av förra veckan har nog flytt sin kos och biverkningarna från medicinen jag slutade med har äntligen slutat bråka med mig. :)

 
För att förklara närmre är det som så att jag för tre veckor sedan fick pröva att medicinera min ADHD, men jag fick bara jobbiga biverkningar och första veckan slog det över så jag blev mer hyper än på länge (okej jag fick mycket gjort med att inte kunna varva ner en endaste sekund dygnet runt i en vecka tar en hel del på krafterna), den andra veckan var jag hur trött som helst och ville mest bara sova och tredje veckan var det något mittemellan, men jag kände att jag inte mådde bra och blev oerhört lätt stressad.

 
I Onsdags förra veckan åkte jag och kollade blodtrycket hos sjuksköterskan men det visade sig att trots att jag var lungnare än på länge var mitt blodtryck på tok för högt, jag har aldrig haft högt blodtryck förut men jag förstod på hur alvarlig sköterskan var att det nog inte var bara lite förhöjt utan på tok för högt.
Dagen efter fick jag ett telefonsamtal om att jag bör sluta ta medicinen med en gång, vilkle jag gjorde men det tog mig tre dygn att bli av med biverkningarna som ångest, huvudvärk och yrsel men idag har jag känt mig som mig själv igen. :)

 

Nu ska jag åka och hämta barnen och matkassen på ICA i Rimbo innan jag ska hem och laga middag och göra läxorna med barnen. Här är det aldrig en lugn stund. ;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards