Nanooks

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Jessica - 11 juli 2012 21:08

Hej igen alla ni som fortfarande följer min blogg. :)
 

Favoriten i garaget är helt klart pappas Minimoto. ;)

 
Tiden och framför allt orken att sätta sig och blogga har inte funnits på sistonde, det har varit mycket med jobb, vård av sjuka barn som i omgångar haft 3-dagars feber/ögoninfektioner/läkartid på KS med Jennifer för koll av hennes astma med nya mediciner som resultat samt en lungröntgen, vi har även varit på husvisning och lagt ett bud... men nu börjar snart en välbehövlig semester.
 

Bara två röriga och fullspäckade dagar på jobbet att sköta sen har vi semester kommande veckan, Johan och barnen får njuta av två veckors ledighet medans jag bara får en men mer ledighet är inplanerad. ;)
Såklart har vi en del löst inplanerat som Skansen, dagar på stranden, picknick, båttur ute i skärgården och att äta gott och bara ha det mysigt som familj, det kunde inte komma lägligare. ;)
 

Men såklart har vi njutit av dagarna av sol och värme som vi redan upplevt nu i sommar, här kommer lite foton från de sommardagar som passerat, härligt nog finns det många dagar kvar framför oss. :)


 

Busfröt Jacob insuper sommaren varje vacken minut, det springs runt, gungas, studsar på studsmattan, badar och plaskar, cyklar på sin nya cykel han fått av sin pappa.. ja, full fart medvetslös helt enkelt!

 

 

 

En trädgård ska vara lummig och ha många platser för lek och skratt.
   

Hoppsansa..!
Vilken skillnad mot förra sommaren, nu flyger barnen runt på studsmattan och gör små konster och kullerbyttor att jag börjar känns mig lite gammal och stel.. måste nog ut och öva lite nu när barnen sover.. ;)

 

 

Finns det någon vackrare blomma än Pionen? :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards