Nanooks

Direktlänk till inlägg 1 juni 2010

Full rulle, inte en lugn stund

Av Jessica - 1 juni 2010 13:33

Hejsan


Ja här är det inte en lugn stund, det är nästan för mycket att syssla med inför bröllop och annat här hemma.


Jag måste göra klart vårat festprogram, men har haft problem med vår datorn, men det ska Johan ha löst igår kväll., så ikväll ska jag fhv bli klar med den saken iaf.

Jag ska baka ca 120st kakor, varav ca.45st är klara, sen ska jag oxå baka 60st muffins, vilka jag inte gör förrens nästa vecka.

Jag ska åka till Täby C och handla vita snygga strumpor åt Jennifer, en slips åt Johan, clips åt mig och ev något snyggt åt Jacob, hoppas på att hitta en body med "krage" så han ser lite me uppklädd ut, det är ju hans stora dag oxå.

Jag har egentligen 2st examen-fester att gå på, men den ena kan jag inte ta mig till så blir bara den nu på Fredag som jag och Jacob går på, Johan tar Jennifer till en annan examens-fest på sin sida av familjen.

Sen ska jag till frisören nu på Måndag och prova ut en brudfrisyr, på Torsdag nästa vecka är det en heldag då jag hämtar min mor åker till city och får naglarna fixade och sen till Täby och får ansiktsvård och plockade ögonbryn sen hem med mamma och sen (om allt e klart då) så ska jag till Handen och hämta 5st arrangemang, 1st brudbukett, 1st tärnbukett och 3st korsage som snälla Anna hjälper mig med.

Är hon inte klar till kvällen blir det en tur dit på Fedag morgon istället.

Fredagen sen ska jag dekorera och fixa en massa i lokalen vi ska vara i efter vigseln.

Jag ska ha dit barnstolar, vagn, packning åt båda barnen som ska vara med Mormor resp. Farmor från Lör-Sön.

Jag förstår inte hur allt ska hinnas med när jag har två barn som behöver sin del av uppmärksamhet och skötsel oxå.

Sen ska helst alla marsvin in och ut när det är så här pass fint väder ute och så försöker jag hinna med minst en långpromenad om dagen med både barn och hund.

Katterna behöver få sin sociala del så dem blir tama och kan sköta sig i möblerade rum, gräsmattan behövs klippas och det behövs diskas, tvättas, dammsugas och plockas undan på heltid här hemma.


Det tar ju  aldrig slut! *suck*


Nej, nu  ska jag hämta dottern från Dagis, hem o ge barnen mellanmål sen ska vi ut på långpromenad. Sen tänkte jag nog satsa på trädgården och ge alla marsvin en stund ute i trädgården innan Johan kommer hem.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards